No, ei kai sitten tule heilasteltua koko kesänä kun ei tänään mitään heilaa ollut. Jätti heila tulematta vaikka toivoin, että oltais tultu samalla linja-autolla kämpälle. Mutta nähdään sitten aamulla, vähän harmitti kun piti yksin odotella linja-autoa melko pitkään ja olla koko iltakin yksin vaikka olen toista taas kaivannut.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä nousi kuume ja sitä kuumeilua jatkoin sitten ainakin eiliseen asti. Tänään ollut pikkuisen parempi olo, mutta silti on räkäinen ja vähän typerä olo koko ajan. Vähän sitä taas vaan haaveilee, että olis voinut olla toisen vieressä vaikka vaan istuksellut, mutta olis ollut toinen kuitenkin läsnä. Nyt on vaan ollut taas niin aivoton ilta kun olen istunut koneella monta tuntia katselemassa yhtä animesarjaa, johon sain lähes pakkomielteen tässä vähän aikaa sitten. Nyt olen nähnyt sen kokonaan ja kaipaan omaa kultaani.

Kun vaan ei tuo heila nyt sitten kesällä unohtaisi minua kokonaan. Se pelottaa että syksyllä se löytäis ulkomailta itselleen jonkun uuden ja minä vain odottelisin turhaan täällä turhia toiveita eletellen. Ja miten sen kaksi kuukautta voi olla ilman toisen läheisyyttä ja läsnäoloa. Sitten on välimatkaa ties kuinka paljon, tuhansia kilometrejä kuitenkin eikä varmaan yhteyttäkään kamalasti sitten pidetä jos kulta ei kaipaa minua. Sitten saan yksin itkeä itseni uneen iltaisin ja yrittää vaan keskittyä kouluun, mahdotonta.

Sitä tulee kuitenkin vaan murehdittua, pelkään sitä että alan juomaan kun sitten syksyyn mennessä olisi siihenkin jo ikää. Tupakoinnista on nyt jo tullut aina kaivatessa sellainen korvike, pakko päästä tupakalle jos alkaa liikaa ahdistamaan tämä yksinäisyys. Ja nyt on ollut vaan parin päivän yksinäisyyttä, miten sitten kun on kahdeksan viikkoa yksin olemista? Kun vaan olis täällä paikkakunnalla joku hyvä ystävä, näiden kämppisten lisäksi niin saattaisi selvitäkin. Pitää kai vaan lähteä iskemään itselle se kaupan uusi miesmyyjä, jota jo parina päivänä silmäilin että oli ujonoloinen nuorimies. En minä sellaista oikeasti tekisi, kyllä tulen odottamaan kultaani jollen sitten saa päähäni tehdä jotain äärimmäisen typerää. Antakaa anteeksi sekoiluni, kaipaan syliä, jossa nukkua sekä vahvaa särkylääkettä tähän kuumeiseen oloon.

Nyt kone kiinni, särkylääke veden kanssa alas ja nukkumaan. Jospa tämä olo helpottaisi enkä viitsisi vielä murhetia mitä tulevaisuus tuo tullessaan vai tuoko mitään. Unia.