Taidan vaan tykätä ihastumisen tunteesta, en välttämättä niin kamalasti aina siitä ihastuksen kohteesta. Tänään tajusin sen, että tuosta kaveristakin olen välillä tykännyt ja välillä en jaksaisi koko ihmistä, silti aina on ikävä jos ei ole mahdollisuutta nähdä ja olla lähellä. Kaipaan vaan sitä tunnetta, että joku on lähellä vaikka se sitten olisikin vaan tuota sohvalla istumista. Yhdessä ei olla taas vähään aikaan nukuttua, ei vaan ole ollut siihen fiilistä kun itsekin on saanut omat tunteet välillä jyrättyä taka-alalle.

Koulussa on rankkaa, ensi viikolla on onneksi loma. Tuo lastenhoitokurssi ylimääräisenä iltatekemisenä on tavallana melko kevyt juttu, mutta maanantait pitäisi julistaa virallisiksi vapaapäiviksi, ne ei koskaan suju hyvin. Aamulla aloitin sen polttamalla sämpylät kun lämmitin niitä mikrossa, sitten oli hammaslääkäri ja se oli tosi raivostuttavan välinpitämätön ja röyhkeä mies. Sitten piti istua koulussa muutama tuntia väsyneenä ja innottomana. Kaupan kautta kotiin ja tehtäviä tekemään. Seuraavaksi kurssille, no siellä oli ihan ok juttuja, väsyneenä takaisin kämpälle. Ilta on mennyt melko tavallisesti, huomasin että tuo seinänaapurikämppis on myös pikkasen oudolla tuulella tänään. sen mielialat vaihtelee taas melko nopeasti, se nyt ei sinänsä ihme, temperamenttia tuosta naisesta kyllä löytyy. siksi välillä meinaa hermo mennä.

 Tällä viikolla voi hyvinkin olla, että meikäläisellä tulee mitta täyteen ja jotain napsahtaa päässä.Kämppikset pistää välillä miun tosi venyvän pinnan melkoiselle koetukselle, onneksi olen ollut melko paljon tekemisissä lasten (ja pikkuveljien!) kanssa, joten kestän melkein mitä tahansa. Pelottaa vaan ajatella miten toiset ottaa sen, jos yhtäkkiä olisinkin oikeasti vihainen ja huonolla tuulella. Olen ollut pelottavankin hyvällä tuulella ja kestänyt painettakin suhteellisen hyvin, outoa. Pitää varmaan alkaa taas istumaan enemmän iltoja omassa huoneessa koneen ja hamsterin seurana. Se varmaan tekis välillä ihan hyvää.

Huomisesta alkaen aion olla taas karkkilakossa, oikeasti! Tulee ihan paha olla kun miettii miten helkkaristi on taas tullut mässättyä kaikkea. Oma pää ei enää kestä sitä kun kroppa valittaa, pakko päästä lomalle ja parantaa näitä elämäntapoja. Oikeasti.

Halua et / Sait niin monta kertaa pettyä / Murheen likapyykkiin vettyä / Nyt kuivahdat
(Zen Café - Pistät avaimet lukkoon)