Viime yönä näin unta lumesta ja kun sitten heräilin ja kipaisin keittiiöön, vilkaisin ikkunasta ulos niin siellä satoi lunta. Ihanaa. Saadaan kai sittenkin valkoinen joulu.

Viime yö meni sitten taas yksinään ihan miten sattuu. Menin joskus puolen neljän jälkeen nukkumaan, heräsin ensimmäisen kerran vähän jälkeen kahdeksan kun yläkerran naapurit hakkasivat pattereita, prkl. Nukahdin kuitenkin uudelleen ja seuraavan kerran herätessäni kello näyttikin jo melkein kahta. Tuli nukuttua kuitenkin siis ihan melko hyvät unet. Kuitenkin kaipasi toista ihmistä vierelle, yksin nukkuessa on aina huomattavasti paljon levottomampi olo ja kun on tuo iso sänky niin siellä tuntuu lainehtivat ympäriinsä. Jos on toinen vieressä niin sitä ankkuroituu yhteen kohtaan ja toisen keho rauhoittaa mukavasti. Toivottavasti kulta kestää sen, jos taas huomenna haluan päästä sen viereen nukkumaan. Yksin on niin kamalan tyhjä olo, kun ei voi kietoa kättään toisen ympärille tai kaivautua lähemmäs toista.

Joululahjat on lähes tulkoon hankittu. Kullan lahja on suht valmis, siitä puuttuu vielä ainakin yksi osa, jonka saaminen varmistuu huomenna. Muutamalle muulle kaverille on melko tyhmät lahjat, mutta toivottavasti ne kuitenkin kelpaisivat. Isälle on tietysti sukat ja pitäisi joku kirja tms. hankkia vielä lisäksi, veljille pleikkaripeli ja joku dvd, pikkusiskolle suloinen nalle ja äidille jalkahoitosysteemi. En ole kovinkaan paljoa jaksanut mihinkään panostaa, kullan lahjaan ehkä eniten, toivottavasti se tykkää sitten siitä. Jännittää mitä saan siltä lahjaksi, koska on tuntunut käyttävän enemmän aikaa lahjojen hankkimiseen kuin minä.

Pitäisi hieman siivota huonetta, jotta voisi päästää tuon hamsterin juokstelemaan. Ja sitten joskus pitäisi käydä kullan hamsu myös juoksemaan. Ajattelin yrittää kuvailla öpyköitä samalla, saa nähdä saanko minkäänlaisia kuvia kun ovat niin hirmuisen vilkkaita pikkuisia elukoita.