Tänään päätin, että on aika fiilistellä vanhoilla ihanilla Eiffel 65:n biiseillä. Vitsit, että on ollut ikävä tuota Europop levyä, nyt sen vaan latasin netistä, mutta kotoa se löytyy ihan 'oikeana'. Vanhoja biisejä, joiden sanoja ei joskus penskana kuunnellessa ymmärtänyt ollenkaan. Nyt sanoista saa jopa selvää ja ymmärtää pikkasen mistä on lauluissa kyse. Pelkästään noiden fiilis on niin ihana, joskus tuli penskana kuunneltua tuota levyä ja luettua jotakin ihanaa kirjaa samalla. Nytkin tekee mieli lukea sitä kirjaa kun kuuntelee tuota levyä, harmi vaan kun se kirja ei taida olla täällä kämpällä vaan kotopuolessa.

Tullut ladattua E-typeä, Totoa ja jotain muutakin vanhaa ja mukavaa musiikkia, jota ei ole taas moneen vuoteen kuunnellut. Ehkä sitä on parin viime vuoden aikana tullut rajattua musiikkimakuaan pikkasen liiaksi asti. Kaikkea raskasta on vaan tullut kuunneltua. Onneksi on kuitenkin melko paljon omien fiilisten mukaan  tullut musiikkia kuunneltua, ettei vaan silleen että olis pakko kuunnella aina vaan raskasta musaa, ei koskaan mitään popituksia tms.

Tämä päivä on kulunut taas melko hitaasti, tullut istuttua koneella lähinnä tuijottamassa Full Metal Alchemistia, kohta on kaikki jaksot katsottu. voih. Mutta onneksi on muitakin hyviä sarjoja vielä kesken ja monta varmasti sellaista joita en ole vielä edes aloittanut. Ajattelin että tänään voisi vilkaista että millainen ohjelma se Nevada on, mutta enpä tiedä jaksanko. voi olla että istun senkin ajan tässä koneen ääressä, tai sitten otan riskin ja pelaan vaikka pleikkaria sen aikaa.

Olis tänään pitänyt siivota huonetta, mutta enpä jaksanut. Enkä kuitenkaan tässä huoneessa pahemmin vietä edes aikaa viikolla, tulee aina vaan istuttua kaverin huoneessa. Ja jos ensi viikonloppuna lähtisi sitten maalle, sitten ei ainakaan ehdi siivoilemaan. Huomenna on varmaan pakko ottaa ja vaihtaa hamsterin häkistä purut, kun ne alkaa haista. Ja saisi samalla ötökkä juoksennella pitkin lattioita, kuljettaa roskia paikasta toiseen kuten aina.

Biisi joka soi : Eiffel 65 - The Edge
Sää ulkona:
enpä tiedä, melko pimeältä vaikuttaa. tullut taas istuttua koko päivä sisätiloissa.
Oma mieliala: ihan normaali, ei sureta pahemmin, mutta en voi sanoa olevani iloinenkaan.
Tänään olen: istunut koneella, istunut koneella ja istunut pikkasen lisää koneella. pessyt pyykkiä, kokannut ja syönyt paljon. kuunnellut musiikkia ja polttanut kynttilöitä (hyvä etten tietokonepöytääkin..)