Jaksoin tänään tiskata meidän 'perheen' ison tiskivuoren, joka oli jo vallannut koko tiskipöydän + hellan päällisen. Pesemistä riitti melkein tunniksi, ihan kunnollinen urakka. Sainpa kerrankin kuunnella musiikkia ihan kunnon volyymilla ja päästellä turhia energioita tuohon touhuamiseen. Huomenna pitäisi jaksaa imuroida ja viedä roskat, ja sehän tarkoittaa myös sitä että on pakko pistää vaatteet päälle. Tänään on tullut hilluttua pelkässä topissa ja pyjamahousuissa pitkin kämppää, eipä ole ollut ketään tuijottelemassa niin ei haittaa (paitsi jos joku kerrostalokyttääjä on jaksanut tuijotella viereisestä talosta niin sitten..). Sukat olisi pitänyt etsiä, varpaita paleltaa, mutta en jaksa.

Edelleen kaipailen kaveria, koko päivänä en ole puhunut kenellekään muulle kuin tuolle saamarin hamsterille, joka pitää minut öisin hereillä kaltereiden syömisillään. Argh. Mutta tuli silti nukuttua viime yönä melkein 10 tuntia, ihan hyvä saavutus sinänsä, senkin jälkeen että toissayönä tuli nukuttua melkein saman verran. Pitänee keräillä energiaa tulevaa jaksoa varten.
Kaveria ei ole näkynyt mesessäkään, joten juttukaverista on tosiaan pulaa. En tiedä olisiko paljon juteltavaa, mutta olisi edes joku jonka kanssa häröillä. Ensi viikonloppua odottelen innolla, silloin pääsee kunnolla kaverin kainaloon, tuskin pääsee viereen nukkumaan, mutta kuitenkin. Ikävä toisen ihmisen läheisyyttä.. Kun kaveri sanoi olevansa riippuvainen seurasta niin tuntuu, että itse on myös nykyään tosi riippuvainen toisesta ihmisestä. Tämänkin viikonlopun selviää vain sillä ajatuksella että huomenna on kaveri tulossa takaisin.

Ihan hassua miten sitä ei ole muka kaveriin ihastunut, mutta silti päähän ei mahdu muuta. Tuntuu vain tosi turhauttavalta, koska olen varma ettei kaverilla ole minua kohtaan läheskään samanlaisia tunteita. Itsellä on ollut hinku jo pidemmän aikaa viedä juttua pikkasen pidemmälle, mutta ei tosiaan uskalla, ihan senkään takia kun sitten saisi pelätä sen puolesta, että menettäisi yhden tärkeimmistä ja läheisimmistä ihmisistä. Ehkäpä sitä joskus saa rohkeutta, se tulee kuitenkin vasta liian myöhään ja taas kaduttaa.

Biisi joka soi : Kotiteollisuus - Meren mutaa
Sää ulkona:
päivällä paisto aurinko, tais olla nolla astetta. talvesta ei ole tietoakaan..
Oma mieliala: odottava ja kärsimätön. kaipaan kunnon halausta.
Tänään olen: tiskannut, tehnyt ruokaa (joka jopa onnistui!), kuunnellut musiikkia lähes tauotta, katsonut tv:tä ja istunut koneella..