Tuli nukuttua sitten reilut 13 tunnin yöunet, ei sinänsä suuri saavutus, mutta yleensä en yksin pysty nukkumaan noin pitkään. Tavallisempaa olisi ollut sellaiset 7-9 tunnin unet näin viikonloppuna. Eilen heräsinkin puoli kymmenen aikaan aamulla, en tällä kertaa naapureiden tai ylipäätään kenenkään mölyämiseen vaan heräsin enkä enää saanut unta. Tänään heräsin vähän yli kolmelta iltapäivällä vaikka kävin nukkumaan jo vähän ennen kahta yöllä. Kullan vieressä on tullut noita pitkiä unia harrastettua, harvoin itsekseen. Nyt kyllä taisi flunssan takia nukuttaa noin älyttömän hyvin ja väsyttää jo nyt ihan hirmuisesti, vaikka ei ole kovinkaan pitkään edes ollut hereillä. Ihan hyvä niin, ettei mennyt rytmi ihan sekaisin.

Koko päivän olen haaveillut siitä, että kulta tulisikin jo tänään kotiin. Tosiasia vaan on, että se on tulossa huomenna aamulinjalla suoraan koululle, sitten koulun jälkeen olisi minun lähdettävä kurssille, että en tiedä pääsenkö kullan viereen nukkumaan vai joudunko viettämään yöni yksin. Riippuu varmaan paljon siitäkin millainen olo on huomenna, jos on kipeä olo koulun jälkeen niin en minä sinne kurssille lähde. Ei ole järkeä lähteä tartuttamaan lapsiin tätä flunssaa. Sitten varmaan kyllä nukun yöni myös yksin jos olen kipeänä, koska silloin on hankala nukkua toisen vieressä, varsinkin jos on kuumetta. Ei vielä kuume ole ainakaan noussut, mutta näyttää merkkejä että voisi vaikka noustakin.

Avoimesta mielestä sen verran, että en ole pahemmin kaipaillut kultaani koko viikonloppuna, ehkä välillä on tullut pieniä hetkiä kun on kaivannut toisen käsiä ympärilleen ja muutenkin juttuseuraa. Kahden päivän puhumattomuus on tavallaan tehnyt hyvää, flunssan takia karhea ja matala ääni ei ole mielestäni mukava ja on kurkku saanut levätä hyvin. Saa vaan nähdä lähteekö huomennakaan vielä kunnolla ääntä, ei varmaankaan, mutta eipä ole tullut ainakaan turhaan tätä ääntä rasitettua.

Taidan tästä mennä tekemään kurssilta saatua tehtävää (lasten "ruokkimisesta"), sitten palaan takaisin elokuvan (Full Metal Alchemist - Conqueror of Shamballa) pariin ja lopulta jos pääsisi joskus nukkumaankin.