Ollakko hetero vai ei? Sanon mielelläni että en ole todellakaan hetero. Olen korviani myöten, jollen rakastanut, niin vähintäänkin ihastunut ystävääni. Yhteiset yöt on kokeneet pieniä muutoksia, niistä on tullut jo astetta "vaativimpia". Kuitenkin pelottaa se että toinen kohta kuitenkin kyllästyy minuun ja sitten joudun taas viettämään kaikki yöt ja päivät yksin. Itse en kultaani ole ihan nopeasti kyllästymässä, tutkimista löytyy vielä.

Tässä suhteessa vain tuntuu olevan sellainen pikkuinen mutta-juttu. Tulevaisuutta tuskin on. Ehkä tämä on nyt sitten sellaista kokeilemista ja hauskaa puuhaa hetkeksi, sitten jossakin vaiheessa on kuitenkin erottava, eikä toinen enää edes halua muistaa minua. Itse sitten pyörin vanhoissa muistoissa ikuisesti, koska mitään uutta suhdetta en pysty enää sitten rakentamaan. En tiedä haluanko tämän jälkeen itselleni tyttö- vai poikaystävän. Mielestäni naisen ruumis on huomattavasti kiinnostampi ja kauniimpi kuin miehen, mutta silti miehissä on sitä jotakin, sehän nyt on ihan luonnollista. Miksi elämän pitää olla näin hankalaa? Miksei vain voi saada molempia.

Jätin kullan hetkeksi rauhaan, viikonloppu kului mainiosti sängyn pohjalla, melkoisen tiiviissä tunnelmissa. Samaa jatkettiin tänään aamulla.. Kun vaan voisi taas vaipua yhteisen peiton alle. Haluaa taas maistelemaan kullan huulia, ne on parasta.

Kuka keksi suutelemisen? Sitä himoitsee pitkään, sitten kun sitä kerran saa niin on pakko saada lisää. Itse olen ollut aina erittäin arka omasta kehostani, en ole päästänyt oikestaan ketään lähelle. Kultainen ystäväni on päässyt lähemmäs kuin kukaan muu. En usko, että toisellakaan pahemmin kokemuksia on, mutta ainakin tuntuu olevan enemmän 'tietämystä' ja tahtoa. Itse janoan koko ajan uutta suudelmaa, välillä kuitenkin tuntuu pahalta kun toinen tuntuukin torjuvan. Eipähän enää tarvitse miettiä ensisuudelmaa, vaikka melkoisen myöhäksi sekin meni. Mitähän sitten seuraavaksi..?

Biisi joka soi : Apulanta- Onttosydän
Sää ulkona: 
kylmää, märkää ja pimeää, tuulee kovasti
Oma mieliala: kaipaan
Tänään olen: maksanut jotakin laskuja, tehnyt jotakin typerää.