Eilen illalla menin yksin sänkyyn ja nukuin aamuun asti yksin, sitten yläkerran pirulliset naapurit aloittivat lattiaremonttinsa jatkamisen ja meikäläiseltä meni hermot kun sitä naputusta jonkin aikaa kuuntelin yksiskeni. Meninpä sitten kullan viereen nukkumaan ja mukavasti loppu aamu menikin. Taas ennen varsinaista nousemista pikkuinen hymyilevä suukkonen ja päivä lähti hyvin käyntiin.

Tuossa äskettäin oli kanssa hyvä hetki peiton alla, kultakin teki aloitteen suudelmaan, pidempään sellaiseen ja voisin melkein vannoa rakastavani tuota ihanaa nuorta naista. Miten ihanalta tuntuukaan kun toinenkin haluaa jotain ja ei ole aina itse se joka tyrkyttää itseään kamalasti. Pelottaa vaan miten tästä edetään, kun en ole ollut sänkypuuhissa pojan enkä varsinkaan tytön kanssa aiemmin. En kuitenkaan usko että kulta alkaa mitään painostamaan, enkä kyllä minäkään.

Pitää alkaa soittelemaan muutama puhelu, sitten hetkeksi paluu kullan viereen ja varmaan kohta suihkuun. Sitten joudun kuulema taas viettämään yöni yksin, mutta eihän tuo mitään, kyllä sitä yksin yhden yön toisesta taas uneksii.