Viime yönä tuli taas nukuttua yhdessä, ei se yksi yö omassa sängyssä ollut kovinkaan nautinnollinen. Yksin on niin kamalan hankalaa nukkua, kun ei ole ketään kenen kylkeen painautua jos sattuu heräämään. Toisen hengitystä kuunnellen nukahtaa paremmin ja sydämenlyönnit rauhoittaa mukavasti, ja toisen kropan lämpökin tuntuu rauhoittavan.

Eilen tuli ilta vietettyä kullan kainalossa sohvalla, toisen sydäntä kuunnellen kuluu aika melkoisen hyvin. Ihan vaan rauhallisesti tuli oltua kullan kainalossa, ei minkäänlaista suutelemista tms. vähän pettymys tietysti, mutta kun en haluaisi olla aina se joka tekee aloitteen siihen. Sänkyyn kun sitten illalla päästiin niin kulta oli hirmuisen väsynyt, ei jaksanut oikeastaan mitään. En kyllä jaksanut minäkään, kyllä sitä aina jaksaa hetken suudella, mutta muuten oltiin ihan vaan kiltisti sylikkäin. Muutaman kerran kullan elukka sitten yöllä kolisteli häkissään, sitten pääsi taas kaivautumaan uudelleen toisen syliin kun nukkuessa tuntuu aina lähtevän hieman karkuun toisen otteesta. Aamulla oli kamalan hankalaa nousta sängystä, kuten aina.

Kulta lähti sitten viikonlopuksi kotipaikkakunnalleen, pitäisi pystyä nukkumaan yksin. Inhaa. Nyt odottelen että toinen kaveri tulisi takaisin meseen ja saisin puhuttua tästä asiasta jonkun kanssa. Äsken paljastin siis ensimmäistä kertaa kenellekään tutulle olevani bi. Hyvin kaveri siihen suhtautui, se onkin samoilla linjoilla minun kanssa, sitä ei ihastuta toisen sukupuoleen vaan itse persoonaan. Pelottaa vaan, että jos tämä suhde tästä vielä etenee että kun pitäisi varmaan joskus kertoa sitten vanhemmille..

Tuo kämppis tuntuu olevan erittäin sokea tälle asialle tai sitten se ei vaan tajua, tai ei halua sanoa mitään. Yhtenä aamuna kävin jotakin sille sanomassa ja painuin sitten takaisin kullan viereen sänkyyn, sitten tää kämppis tuli etsimään minua ja kun ei omasta huoneesta löytynyt niin tuli sitten kullan huoneesta etsimään. Sanoi vaan, että ei odottanut että olisin siellä nukkumassa, oli kuulema illalla ihmetellyt että nukunko ovi auki vai mitä.. Tekee välillä mieli vaan ottaa ja suudella kultaa vaikka keittiössä tai huoneessa, jossa on valot päällä, kun aina suudellaan vaan huoneessa jossa on pimeää. Niin, että tää kaveri vois sitten vahingossa nähdä meidät yhdessä. En tiedä mitä siitä sitten syntyis, mutta kuitenkin. Tuntuu, että kulta ei ainakaan halua vielä tästä kertoa kelleen.

Hassua miten sitä tässä vaiheessa alkaa taas miettimään jotakin asioita jotka kulta on aiemmin sanonut, sellaisia asioita jotka vois olla tähän meidän juttuun viittaavia. mm. se että oli kateellinen kaverilleen kun se uskalsi kysyä toista seurustelemaan (tyttö tyttöä siis) ja sanoi sitten kerran kun valittelin miten joudun ukille selittämään ettei miulla mitään poikaystävää ole (kun yhtenä viikonloppuna peruin menon kultasen takia) että sano, että on tyttöystävä. Toivottavasti kulta ei luule, että minä en mitään tyttöystävää tahtoisi, kun tahdon ja pirun kovasti tahdonkin. Enkä ketään muuta kuin tuon oman kultani. En vaan uskalla sitä sanoa..

Jospa sitten joulun jälkeen olisi saanut mietittyä näitä asioita ja jos saisi joskus vietyä juttua eteenpäinkin. Nyt lopetan tällä erää tämän jutun puimisen tähän ja jään odottelemaan juttuseuraa palaavaksi..