Tuntuu tosi oudolta istua toisen huoneessa kun sitä automaattisesti odottaa että kulta sitten tulee viereen istumaan ja pääsee kaivautumaan toisen lämpöiseen kainaloon. Nyt viikonloppuna olen sitten katsonut tv:tä kullan huoneessa yksin kun en jaksanut digiboxia siirrellä huoneesta toiseen kun ei tuo minun tv:n katsominen nyt ketään häiritse täällä kun ei muita ole. Se on vaan tosi outoa ja vielä tällaisina hetkinä kun tuntuu jotenkin kamalan paljon kaipaavan toista ihmistä vierelleen. Sitähän minä täällä aina jaksan valittaa, ikävää ja kaipausta, mutta kun tuntuu ettei ole muuta kirjoitettavaakaan.

Nyt alkaa sentään flunssa jo helpottaa, enää on  vain pientä yskää. Huomenna olisi toivottavaa, että pääsisi kullan viereen nukkumaan. Jos se vaan ei ole kamalan huonolla tuulella.. Olisi mukavaa pitkästä aikaa nukkua toisen vieressä, yksin kun tulee nukuttua jotenkin, noh, erilailla kun toisen kanssa. En tiedä tekeekö kovin hyvää totuttaa itseään nukkumaan toisen sängyssä, mutta se vaan tuntuu aina niin mukavalta. Kyllä välillä sitten nukkuu 'mielellään' yksinkin, joskus kun kuitenkin kaipaa omaa rauhaa. Yöllä on kuitenkin mukavampi herätä jos toinen on vieressä ja saa käpertyä kunnolla toisen syliin kun, että herää yksin omassa isossa ja tyhjässä sängyssä ja sitten vaan kieriskelee ja pyöriskelee eikä saa enää unesta kiinni. Oman kullan vieressä nukkumista ei voita mikään.

Koko päivä on mennyt lähinnä syödessä, katsoessa joko tv:tä tai sitten jotakin hassuja animeparodioita koneelta ja vähän aikaa tuli jopa pelattuakin. Lainasin kullalta Final Fantasy IX:n ja aloittelin sen pelaamista. Varmaan tulee kohta jatkettua, kunhan tästä sulkee koneen. Huomenna olisi tarkoitus imuroida, viedä roskat pois ja tehdä jotakin ruokaa vähäsen. Sitten odotella, että kulta tulee takaisin kämpälle. Ja tietysti kattoa telkusta Fullmetal Alchemist kun se sieltä subilta kerran alkaa. Pitää muistaa laittaa herätyskello soimaan, kun varmasti jos pitää olla hereillä puolen päivän aikaan niin nukkuukin parilla tunnilla ohi.

Voi olla, että pitää myös huomenna käydä pikaisesti kaupassa, ostamassa Pepsiä kun koko päivän on tullut kipitettyä ympäri kämppää etsien mitä tahansa mikä helpottaisi oloa, herkuton helmikuu alkoi ja kamala sokerinhimo alkaa kyteä. Meillä diiliin kuuluu siis se, että karkki on totaalisen kiellettyä (kurkkupastillit sallitaan), limut ei periaatteessa (Pepsi Maxissahan ei ole sokeria niin ei tavallaan kuulu siihen), mutta limpparin ostamista on vähennettävä reippaasti, sipsit ja chili/suola/pistaasipähkinät on välillä sallittuja (kohtuus kaikessa), sitten saa nähdä miten kaikki muu 'herkku' nyt sitten kielletään. Karkeista irti pääsy olisi kuitenkin ihan ehdotonta. On vähän kehnosti alkanut tämä, mutta eiköhän sitä yhden kuukauden selviä hengissä. Joulukuussa otettiin kuitenkin jo kolmen viikon spurtti karkkilakon suhteen ja hyvin silloin onnistui.

Hyvät yöt, tämä neitokainen uppoutuu nyt FF9:n ihmeelliseen maailmaan.