Yöllä tuli nukuttua tosi huonosti, pitänee toivoa, että kulta sai minun könyämisistäni huolimatta nukuttua. Ei ainakaan valitellut, vaikka minä jouduin kääntämään kylkeä tai vaihtamaan asentoa hirmuisen useasti. Flunssan takia oli nenä tukossa, kurkku kipeänä ja pää kipeänä. Onneksi sain nukkua kullan vieressä. Oli lohduttavaa kun vaihtoi kylkeä ja joutui kääntämään toiselle selkänsä niin silti sai toisen käden kiertymään ympärilleen ja pääsi lähelle toista, tunsi hengityksen niskassa ja rauhoittui ainakin hetkeksi. Tuli sitten vain ajateltua sekavia asioita, tuijoteltua pimeyttä ja pyörittyä levottomasti. Välillä näin muutaman pienen pätkän unta, joskus ennen kellon soimista onneksi nukahdin ehkä hieman pidemmäksi aikaa enkä ollut edes kovinkaan väsynyt herätessä.

Päivä meni sitten vähän vaihtelevissa tunnelmissa, en ole oikein tuntenut mitään. Välillä ottaa jotkut asiat päähän, mutta ei jaksaisi hirveästi välittää mistään. Saa nähdä pääsenkö vielä yhdeksi yöksi kullan viereen vai joudunko omaan sänkyyn. Omassa sängyssä olisi varmaan helpompi nukkua, mutta en haluaisi olla välttämättä yksin. Kuumetta ei onneksi ole ja olo ei ole enää niin huono kuin koulusta tullessa. Väsyttää kuitenkin aika vietävästi, voi olla kyllä että joudun omaan sänkyyn, jos kultaa ei vaikka väsytä kovin aikaiseen. En tiedä, ei se välttämättä halua minua sänkyynsä taas. En jaksa ajatella niin en rupea murehtimaan taas.

Huomenna olisi vaan muutama tuntia elokuvien katselemista ja sitten pitäisi käydä kaupasta jotain ruokaa tuolle hamsterille kun se joutuu olemaan yksinään melko pitkän viikonlopun. Harmi kun se ei osaa hakera itse ruokaansa jääkaapista, pitää vaan muistaa vaihtaa sille tuore vesi ja pistää kuivaruokaa lisää ja sitten varmaan jotain muutakin lisäksi. En tiedä mitä enkä tosiaan jaksa ajatella.

Jospa tästä pistäisi koneen kiinni ja jatkaisi yhtä piirrosta joka kaipaa kipeästi taustaa ja ehkä jo värittämistäkin. Kunpa voisi painaa ajattelunapista virrat pois. En jaksa.