Huomenna se olisi tarkoitus aloittaa, oikeasti. Karkkilakko. Pelottava ajatus, mutta jospa tällä kertaa oikeasti olisi jouluun asti syömättä karkkia. Tänään on vielä tuhottavana yksi pussillinen turkinpippureita, mutta huomenna pitää yrittää kaupassakin vain viileästi kävellä karkkihyllyn ohi. Pepsilakkoon tuskin vielä kuitenkaan suostun, koska karkeista luopuminen on jo tarpeeksi iso asia. Eilen kaverin kanssa jutellessa tultiin siihen tulokseen, että ollaan tulossa hulluiksi tai sitten aikuistumassa. On tullut mentyä ennen puolta yötä nukkumaan, tehtyä viikon aikana kahdesti oikeaa ruokaa, karkkilakon aloittaminen uhkaa ja ajateltiin että ensi viikolla pitäisi alkaa taas lenkkeilemäänkin. Ihan hullua. Jouluna aion kyllä syödä sitten oikein kunnolla. Uuden vuoden jälkeen voisi taas sitten palata karkkilakon pariin. Jospa sitä ensi kesänä olisi edes pikkasen paremmassa kunnossa. Ja sitten on tietysti vielä yksi juttu, kasvatan taas hiuksia pidemmiksi. Viime yönä näin jo unta että olisivat ylettäneet olkapäille, mutta eiväthän nämä ole kuin pikkasen korvien alle yltävät.

Odottelen kämppisten paluuta, ei ole mitään tietoa monenko aikaan ovat tulossa.. On vähän tylsää jo, on tänään tosiaan tullut vain siivottua, katsottua hetki tv:tä ja vähän aikaa katsottua yhtä animea. Viime yönä oli hankala käydä nukkumaan, mieli oli levoton, samoin kroppa. Ensin en meinannut saada itseäni pois koneelta, oli pakko saada yksi piirrustus tehtyä loppuun. Kun vihdoin pääsi sänkyyn niin meni sitten melko pitkään lueksellessa mangaa ja sitten vielä sen jälkeen pyöriskelin sängyssä levottomana. Kaipasi toista ihmistä viereen, korvikkeena oli sitten vain yksi pehmokoira, joka olikin ilmeisesti melkein koko yön reippaassa puristuksessa kainalossa. Pitää toivoa, että saisi taas jonain yönä seuraa, vaikka se hengittäminen onkin vähän niin ja näin. Mietittiin kaverin kanssa silloin torstaina että miten kaikki maailman rakastavaiset oikein voivat olla niin tiiviisti vierekkäin eivätkä ne kuole hapenpuuteeseen, me oltaisi molemmat tarvittu vaikka happiviikset tai jotakin. Hapen antaminen suun kautta toiselle ei olisi ollut oikein hyöydyllistä kun kummallakaan ei sitä happea ollut.

Taidan taas jatkaa tuon animen tuijottelua ja sitten pitäisi vissiin jaksaa siivoilla koneen sisältöä. Turhia tiedostoja on kertynyt taas ihan mieletön määrä. typerää.