En halua lähteä huomenna mihinkään, tai sitten haluan ottaa kultani mukaan. Ensi yönä on viimeinen yö kullan kainalossa, sitten pitäisi pystyä nukkumaan yksinään, nyyh. Tänään aamulla jäätiin taas sänkyyn, vaikka olisi pitänyt jaksaa lähteä kouluun. Alkaa tulla paha tapa, mutta sitten loman jälkeen olisi pakko olla skarppina koulussa seuraavat viitisen viikkoa. Ei voi mitään.

Eilen sain kullalta lahjan, nyt jännittää mitä siellä on sisällä. Pistin kullan lahjat pakettiin, paketointi ei ole minun vahva ala, joten paketeista tuli melko karmeat. Kulta kuitenkin tuntui tykkäävän ihan hyvää, on sentään edes joku lahja.. Yhden mangan minä ainakin saan jouluna, sen olen tosin osin itse maksanut, mutta silti. Paketissa sekin on ja saan avata sen vasta jouluna. Saanpahan lomalukemista edes vähäksi aikaa.

Pitäisi käydä mp3-soittimen sisältö läpi niin, että sitä jaksaisi kuunnella seuraavan reilun viikon ajan. Voihan se olla, että kyllästyn jo junamatkan aikana huomenna.. Joudun tuon soittimen palauttamaan veljelle ja huolimaan omani takaisin, siinä on puolet vähemmän muistia. perhana.

Seuraavan kerran kirjoittelenkin varmaan vasta joulun jälkeen, ellen sitten kotikoneelta jaksaisi välittää kuulumisiani. Voi olla, ettei siinä ole järkeä koska poden melko varmasti sairaaloista ikävää.

Hyvää joulun odotusta kaikille!