Tuntuu siltä, että kaipaa välillä muutakin seuraa kuin näitä kämppiksiä. Ei ole paljon mitään uutta mistä puhua ja muutenkin tuntuu ettei ole mitään tekemistä. Kiva päästä välillä vanhoihin ympyröihin ja nähdä vanhoja tuttuja, onneksi on välillä pidempiä viikonloppuja niin ehtii käydä vanhoissa paikoissa ja viettää laatuaikaa.

Viime yön nukuin yksinään, näin outoja unia ja kaipasin toista vierelleni. Ehkä en ihan niin paljon kaivannut kuin joskus, mutta kuitenkin hieman. Pitää toivoa että tänä yönä pääsisin kullan viereen tai en tiedä. Pitäisi yrittää päästä tästä pahasta tavasta irti niin ei tulisi hankalaa oloa välillä. Mutta kun on vaan niin paljon mukavampaa nukkua toisen vieressä kun yksinään, ei sille asialle mahda mitään..

Huomenna kotia kohti, junamatka ei välttämättä kiinnosta hirveästi, mutta onhan sekin kestettävä. Illalla pääsee sitten syömään kotiruokaa ja perjantaina näkee hyvää ystävääkin välillä. Lauantaina varmaan kaupungille ostelemaan uusia kenkiä ja illalla käymään isän luona, en tiedä vielä olenko sinne menossa yöksi vai en, mutta sen näkee sitten. Sunnuntaina tarkoitus käydä värjäyttämässä hiukset ja maanantaina olisi paluu takaisin.

Hyviä viikonloppuja.